Tuesday 30 September 2008

nf or not nf

De ceva timp incoace cat mai multe persoane cunoscute fac parte din categoria nf. Se pare ca pe masura ce inaintam in varsta nu mai putem sa agatam la fel de des precum puteam inainte. Intrebarea este, avand in vedere ca varsta la care am ajuns nu este foarte inaintata...de ce? Te gandesti ca s-au desteptat pustoaicele, toti barbatii au devenit gay, e plina lumea de oameni urati...dar totusi, chiar nimeni? unul uitat de lume, in aceeasi situatie cu tine de care sa fii macar usor atras?
Adica, inainte aveai un grup imens de prieteni, va schimbati unii pe altii mai repede decat antrenorii la steaua si asa era o activitate constanta si intensa. Dar acum? Acum parca viata iti spune...da ce credeai ca totul e numai lapte si miere? treci la munca!
Si atunci....treci la munca...si iesi in cluburi cu baietii, respectiv fetele, in haita, pudrati si parfumati, in cautare de feromoni compatibili. Dar surpriza, nu e totul atat de simplu pe cat pare. Deja e totul atat de evident incat parca te-ai ascunde intr-o cutie si ai face o laba mica decat sa te duci la o gagica sa o intrebi cat e ceasul. Cu dansul mai greu, fetele danseaza intre ele, baietii se misca si ei usor deviat pe ritm...si daca ai avea o privire de sus, totul ar parea ca un joc constant de tetris in care cubulete tot se misca si nu-si gasesc locul.
Mai exista varianta sa te imbeti atat de tare incat sa vezi pe oricine bun si sa te trezesti a doua zi cu...Doamne, mai bine imi cadea sau se usca decat sa fi facut asta. De ce eu?
Daca ai renuntat la cluburi, mai exista varianta masina, mall, concert sau strada. Varianta biblioteca, intelegeti oameni buni, nu e plauzibila, ce rost are sa agati un om care vrea sa studieze sau sa citeasca? Te gandesti ca poate cine stie printre carti una mica? Sau in pauza de toaleta va strecurati pe langa bibliotecara si incercati sa nu faceti galagie?Oamenii care merg la biblioteca ori sunt saturati de sex pana in gat si vor si ei o pauza, ori nu au timp nici sa repire dar sa si-o traga.
Oamenii cand sunt nf se spune ca devin foarte irascibili.Eu zic ca sunt mereu irascibili doar ca atunci cand au pe cineva sunt irascibili cu persoana respectiva nu cu tine.
Sa fii nf pentru o femeie, de exemplu, poate fi o scuza foarte buna. Daca ai o perioada mai proasta si nu esti in perioada aceea a lunii..esti in perioada asta a lunii. Urlii, trantesti, urasti pe toti...lumea incepe sa se uite urat la tine...si tu, dupa ceva timp, vazand ca toti au un material consumabil atintit spre fruntea ta, spui senina...mai sunt cam nf asa. Stai linistita, oricum, daca n-o spui tu sigur ei o gandesc.
Cand un barbat e nf, e evident prin alt fel. I se citeste pe fata. Fata ii este la fel de umflata ca si coaiele. Este verde albastru si are ochii tremurati. Dar el se da cool. Si merge tantos la agatat, dupa ce a stat o ora in oglinda pentru a arata dirty shic. Si isi incepe seara cu gandul ca macar azi o sa pice ceva. Probabil el este norocosul care atunci cand si tu ai nevoie si esti foarte beata de suparare il vezi ok, miroase bine si nu necesita intretinere. dar asta e o sansa la o mie.
Dar nici el nu este scutit de toane si trantit la fel cum nici femeile nu sunt scutite de disperarea intiparita pe fata.
Suntem toti la fel si d-asta nu inteleg de ce nu reusim sa ne agatam reciproc.
Bine, mai sunt femeile care vor relatii serioase si ca atare atunci cand se combina cu un tip el fara sa stie are deja cativa copii si un labrador. Acestea sunt cele care se lasa greu. Insisti, insisti si daca ai norocul sa spuna da...mai bine mergeti la ea acasa pentru ca altfel a doua zi, baia ta va mirosi a pot pourrie(mi-a luat ceva sa gasesc cum se scrie) si nu-ti vei mai recunoaste sufrageria.
Pe de alta parte mai exista si barbatii de genul asta, care se vad deja mutati cu tine cand tu vroiai doar sa te destrezezi. Femeile care vor sa se destreseze sunt insa greu de depistat asa ca poti incerca...dar cu riscul sa prinzi prima varianta.
Pentru toti cei care sunt nf la ora asta, va pot spune, stati linistiti pentru ca nu sunteti singuri. Chiar, daca s-ar aduna toti oamenii nf la un loc cred ca s-ar face o gramada de sex. Ce ti-e si cu lucrurile astea, de ce sa simplificam cand putem sa ne plangem si sa alergam dupa iepurasi de neprins.

No comments: