Monday 2 March 2009

bineinteles...frustrare..ca na, asta o mai ramas

Sincer, mie mi s-a luat de femeile cu coaie si de barbatii cu fustita. Nu mai suport sa vad femei care invita domnii in oras si care le platesc nota sau barbati care stau picior peste picior flirtand de la distanta cu o domnita in speranta ca ea isi va face curaj sa le ofere ceva de baut. Inteleg treaba cu ingrijitul, spalatul, parfumatul, e o chestie de bun simt pe care oricine ar trebui s-o practice dar de la a te ingriji la a te impopotona ca barbat deja e prea mult cum la femei de la a fii mai naturala in a fii nespalata ...sa fim seriosi. TIME OUT. Sapunul are scop universal.
Ok, pe langa aspectul fizic (oricum in curand vom deveni toti hermafroditi odata cu minunatul curent emo unde toata lumea plange singura langa toata lumea) intervin gesturile, mimica dar si gandirea care te fac sa belesti ochii si sa intorci capul intr-o parte ca un caine foarte buimac. Femei care ofera scaunul unor barbati mai in varsta, care ajung sa care la fel de mult ca barbatii si nu vor ajutor, care incep sa si mearga precum un barbat pentru a arata emanciparea de altfel iminenta a femeii. Cum sa explic asta sa ma inteleaga toata lumea...sa devii egala barbatului nu inseamna sa devii maimuta, ci sa se ajunga probabil la o egalitate in sanse indiferent de circumstante. Mai e insa pana atunci, destul.
Bineinteles ca mai sunt si domnii care se duc la SPA si se parfumeaza si se vad atat de superbi incat se asteapta ca femeile sa roiasca in jurul lor si ei sa zica Tu si ele sa pice. Sunteti toti niste mironosite. Baieti, prea multa laba strica. Mai variati si voi, nu va mai sugeti singuri...de energie.
Bineinteles ca exista si lipsa asta de buna crestere din frica de a nu fi vazut fatalau sau fata mare. Asta din pacate se aplica la ambele sexe. Femeile au ajuns sa se masculinizeze din frica de a nu fi ridiculizate sau altele din pura ura pentru barbati(asta cu ura cred ca e pentru urate). Barbatii au devenit niste panselute pentru ca ori reneaga cu totul gesturile manierate si atunci toata lumea ii ignora si se fac emo, ori au intrat prea mult in pielea personajului si s-au transformat in caprioare. Oricum , intr-un mod extrem de dubios, toate pornesc de la misoginism. Barbatii vor continua sa se convinga cum ca femeile sunt mai proaste din simplul motiv ca asta nu-i pune pe ganduri.
Cel mai ciudat este ca majoritatea barbatilor efeminati se poarta ca niste pipite nici macar ca niste femei. Cum la randul lor, femeile barbati sunt niste tarani.
Nu stiu ce o sa se intample in curand, incerc sa ma mentin pe linia de plutire si fac front comun cu cei care sunt alaturi (scrisesem laturi..acum om fi si asa..ce sa zic)de mine, alaturati-va noua si haideti sa revenim la normal cu manierele ca nu mai merge. Mai bine egalitate decat balanta sa se intoarca invers. Oricine prefera sa imparta nota decat s-o plateasca singur, cum oricine prefera sa fie ajutat sa care ceva greu decat sa se arate neaparat fortos.
Sa fie pace in lume si dragoste in aer. Si fiecare cu sexul lui.

1 comment:

Anonymous said...

băi, neața. am încercat să postez un mesaj pe zadruga, da îmi cere id și mi-e lene. așa că îți scriu aici..ma dor ochii de la roșul ală, îmi crește tensiunea! cuvinte de verificare: halbă și dranke ha ha ha nu ne dezmințim.
I.